Generic placeholder image

LVI-alan työt

...

Generic placeholder image

Puu- ja sähkökattilat

...

Generic placeholder image

Ilmalämpöpumput

...


Vesikiertoinen lattialämmitys

Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1 - 2° C, mikä merkitsee 5 - 15 %:n säästöä lämmityskustannuksissa. Lattialämmityksen energialähteeksi sopivat kaikki energiamuodot.

Voit suunnitella kotisi sisustuksen vapaasti ilman häiritseviä lämpöpattereita ja -putkia.

Generic placeholder image

Lämpöässä-maalämpö

Luonnossa on runsaasti lämpöenergiaa, varastoituneena luonnon omiin lämmönvaraajiin: maaperään,kallioon ja vesistöihin. Tämä lämpöenergia on auringosta peräisin olevaa puhdasta luonnonvoimaa, jonka tunnemme nimellä maalämpö.

Maalämpö kerätään talteen maapiirin putkistossa kiertävän liuoksen avulla, joka edelleen jalostetaan maalämpöpumpputekniikalla korkeampaan lämpötilaan kiinteistöjen lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Lämpöässän maalämpö on edullinen tapa toteuttaa kodin lämmitys ja jäähdytys / viilennys. Kotimainen Lämpöässä lämpöpumppu, jonka mitoitus on useimmiten täystehoinen (tulistus-tekniikka / tulistin), takaa että kotisi lämmin käyttövesi ei lopu kesken.

Kotimainen Lämpöässä on turvallinen valinta. Osaamisen ja laadun merkkejä ovat myös yli 30 vuoden kokemus maalämmöstä ja 5v takuu.

(Lähde: www.lampoassa.fi)

Generic placeholder image

Sulanapitojärjestelmät

Sulanapitojärjestelmällä pystytään kustannustehokkaasti pitämään sulana alueet, joissa lumen ja jään aiheuttamien haittojen torjunta on muutoin hankalaa. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi:

  • Ajorampit, luiskat, parkki- ja lastausalueet
  • Isojen sisäänkäyntien edustat

Myymme ja asennamme lattialämmitys- ja sulanapitojärjestelmät yli 10 vuoden kokemuksella. Kauttamme saa useiden suomalaisten lattialämmitystoimittajien tuotteita. Yhdessä voimme valita tarpeisiinne sopivan järjestelmän.

Generic placeholder image